Onderdelen 046 437 34 00 toets 2

Verkoop 046 486 20 80 toets 1

Historie Autobedrijf Pepels

Historie Auto Pepels

In 1970 startte Ben Pepels (senior) een bedrijfje op gelegen aan de doorgaande weg van Stein naar Urmond met het  opkopen van loop , sloop en schadeauto’s . de bedoeling voor deze op te knappen en klaar te maken voor de verkoop. De auto’s die niet meer in staat waren om zich op de openbare weg te vertonen plaatste hij op zijn bedrijf en verkocht er onderdelen van .zo ontstond destijds “autosloperij Ben Pepels” al gauw werd het terrein te klein en werd uitgebreid met de aankoop van een stuk land naast hem gelegen.in 1982 werd Pepels opgekocht door DSM en verhuisde de hele handel naar de prachtige locatie van maar liefst 15000m2 aan de Mauritsweg in Elsloo.

In 1993 trad zoon Marco in het bedrijf en werd toen genaamd autosloperij Ben Pepels & Zn V.O.F
Terwijl intussen de autohandel zich uitbreidde zette junior en senior samen met medewerkers het bedrijf voort.

In 1997 werd autohandel Pepels bv opgericht en ging Marco doch met hulp van senior verder.
In 2000 trad Roel ( de jongste van de generatie ) als medewerker in.

Na een ongelukje op 5 mei 2011 werd door een uitslaande brand de hele werkplaats in as gelegd. Medio december 2012 is deze compleet hersteld en kunnen we weer helemaal actief zijn wat betreft onderhoud en service.

Momenteel met een aantal medewerkers  is het bedrijf met eigen werkplaats, eigen wasplaats , een voorraad van c.a. 500 sloopauto’s ,een magazijn van meer dan 2000m2 vol met herbruikbare auto-onderdelen, een eigen bandenservice zowel goede gebruikte als nieuwe autobanden,eigen aircoservice en c.a. 150 goede gebruikte occasions volgroeid tot een compleet en volwaardig autobedrijf dat zeer gemakkelijk bereikbaar is en waarbij een goed persoonlijk contact en een goed serviceplan centraal staat.